Ervaringen Delen

Deze pagina is bedoeld voor ouders, die graag hun verhaal of reactie kwijt willen. Onder de kopjes vindt u een reactieformulier. Deze kunt u invullen. De reactie wordt beoordeeld (en eventuele spelfouten worden eruit gehaald) en zal indien van toepassing geplaatst worden op de website. Wanneer u NIET wilt dat uw reactie zichtbaar wordt voor andere, geef dat dan duidelijk aan in het reactieformulier (u kunt ook erbij vermelden dat u anoniem wilt blijven.) Wij zullen hier zorgvuldig mee omgaan.

Om een reactie te kunnen plaatsen, moet u een geldig emailadres vermelden. Op deze manier kunnen wij u bereiken voor eventuele opmerkingen / vragen.

Wij hebben ervoor gekozen om onderscheidt te maken tussen drie kopjes waar u op kunt reageren.

1. Reageren op de taalontwikkeling van uw kind

Onder dit kopje vindt u een reactieformulier. U kunt onder dit kopje reacties plaatsen over alles wat te maken heeft met uw kind en zijn / haar taalontwikkeling.

Bijvoorbeeld:

  • U kunt vragen stellen aan ons over taalachterstand, taalactiviteiten enz. Deze vraag en het antwoord worden dan op de website gepubliceerd.
  • U kunt er ook gewoon een verhaal vertellen over de taalontwikkeling van uw kind. Andere bezoekers van deze site kunnen daar dan weer een reactie op plaatsen. Ervaringen delen staat daarbij centraal.

2. Reageren op uw eigen ervaringen

Onder dit kopje kunt u reacties plaatsen over uw eigen ervaringen (bijvoorbeeld wanneer uw kind een taalachterstand heeft en u niet zo goed weet wat er aan te doen valt). Het is fijn voor andere ouders om te lezen hoe u actief bent en hoe uw beleving is. Ook hier bestaat de mogelijkheid om te reageren op elkaar.

3. Reageren op taalalert.nl

Wij willen graag weten wat u van deze site vindt. Wij staan altijd open voor feedback ter verbetering van onze site.